Dragi Clienti,

Dragi Parteneri,

Astazi aniversam – Ziua Europeana a Protectiei Datelor

Setrio a construit cu mandrie un business in care preocuparea pentru siguranta datelor partenerilor si clientilor a reprezentat, de la bun inceput, unul dintre pilonii principali ai business-ului. Fiecare aplicatie a fost dezvoltata utilizand tehnologii moderne, in asa fel incat accesul utilizatorilor sa se faca securizat, iar prelucrarea datelor sa fie realizata cu siguranta deplina.

Toate bazele de date utilizate de clientii nostri pot beneficia de back-up securizat si de copii automatizate pe servere Microsoft Azure, in sistem cloud, pentru asigurarea protectiei.

Toti clientii Setrio – medici, farmacisti, distribuitori sau parteneri de business din orice domeniu, beneficiaza de protectia si confidentialitatea datelor. Mai departe, acestia pot oferi aceleasi beneficii clientilor lor.

Lantul protectiei datelor intre Setrio si clienti, dar si pentru clientii clientilor nostri, reprezinta un element cheie in grija companiei pentru dezvoltarea de aplicatii sigure, solide, nu doar complexe si inovatoare. Implicit, aplicam reguli si principii stricte in toate proiectele noastre!

Va multumim pentru increderea acordata!

Echipa Setrio
Crestem afaceri prin tehnologie

Legea nr. 677 din 2001 (publicata in Monitorul Oficial nr. 790 din 12 decembrie 2001) este documentul cheie pentru stabilirea cadrului legal in ce priveste protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

www.dataprotection.ro

Datele cu caracter personal sunt definite in lege astfel: “orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale”

Aceeasi lege defineste si prelucrarea datelor cu caracter personal ca fiind “orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea”.