Stimati Clienti BizPharma,

Ne face placere sa va informam ca beneficiati de ACCES GRATUIT la Modulul Recomandare Asociata. Perioada de DEMO este activa pana in data de 25 iunie.

Accesul se activeaza automat, prin update Versiunea 2.1.24.0  din 20.05.2015.
Astfel, din punct de vedere tehnic nu trebuie sa mai faceti nimic.

Recomandarea pe baza de medicamente asociate ofera farmacistului, in mod automat, o lista cu optiuni de asociere la vanzare: pentru anumite categorii de medicamente pot fi asociate suplimente, in baza unor caracteristici si actiuni complementare, in scopul oferirii celor mai eficiente tratamente pentru pacienti.

Fereastra Modulului apare automat, in dreapta jos, ca in imaginea urmatoare. Produsele recomandate pot fi selectate foarte simplu si astfel pot fi incluse pe lista cumparaturilor facute de pacienti.

recomandariasociate

Ordinea in care apar listate produsele recomandate poate fi definita de fiecare utilizator BizPharma, in functie de prioritatile din farmacie sau in functie de specificul categoriei de produse. Astfel, produsele pot aparea ordonate automat in lista, in functie de:

  • campanii presetate in farmacie,
  • marja de profit a produselor,
  • stocuri prioritare,
  • data de expirare.

Pentru mai multe detalii, dar si pentru a viziona un video cu modalitatea de utilizare a Recomandarii Asociate accesati pagina de prezentare aici.

Pentru informatii si comenzi de achizitie va rugam sa contactati reprezentantul zonal sau ne puteti scrie pe adresa marketing@setrio.ro.

Va multumim,
Echipa Setrio Soft
Impreuna mereu!