Stimate utilizator BizPharma,

Odata cu introducerea cardului de asigurat si actualizarea aplicatiei la versiunea 2.1.19.0, in BizPharma s-a implementat o metoda alternativa de a prelua reteta electronica din SIPE, alta decat cea clasica prin care se scaneaza  codul de bare 2D tiparit pe reteta.

Aceasta noua metoda va ofera posibilitatea de a descarca automat, prin intermediul cardului de asigurat, lista de retete electronice neeliberate de pe serverul SIPE.


Iata cum puteti prelua retetele electronice din SIPE in doar 2 pasi!

Pasul 1: Accesati Reteta Electronica (din Operatii -> Bon Fiscal) si apasati tasta F8 pentru a prelua lista de retete din SIPE.

Preluare PE din SIPE prin Card Asigurat in BizPharma

Pasul 2: La indrumarea ferestrelor de atentionare din aplicatie, introduceti cardul de sanatate in cititor si confirmati apasand OK pentru tastarea codului PIN de catre pacient, pe tastatura cititorului.

Odata cu introducerea corecta a codului PIN, procesul de preluare al retetelor electronice din SIPE este pornit automat, la finalizare fiind afisata lista de retete si parcurgand in continuare aceleasi etape precum in cazul eliberarii retetei prin metoda clasica, scanata cu cititorul de bare 2D.

Pentru a primi mai multe detalii privind modalitatea de preluare a retetelor utilizand cardul de asigurat, va invitam sa ne scrieti la adresa comunicare@setrio.ro.

Echipa Setrio Soft
Impreuna mereu!