Banner BizPharma site BizPharma


Doar de Black Friday, achizitionati un Modul BizPharma si primiti inca unul GRATUIT!


In perioada 20 – 30 noiembrie, la achizitionarea unuia dintre Modulele BizPharma beneficiati, la alegerea dumneavoastra, de inca un Modul GRATUIT.

BizPharma va pune la dispozitie 5 module care sa va ajute in desfasurarea activitatii zilnice si in crearea unei relatii de durata cu pacientii. Contactati Consultantul Dedicat, Reprezentantul de Zona sau Departamentul de Marketing & Comunicare la telefon 0740 225 225 si spuneti-ne care sunt modulele BizPharma pe care vi le doriti.

 • Recomandare Asociata
 • Fisa Pacient
 • Fidelizare Pacienti
 • Inventar Rapid
 • Profit Plus

Oferta include licenta si implementare gratuite pentru al doilea modul, este valabila pe perioada limitata si se activeaza pe punct de lucru.


1. RECOMANDARE ASOCIATA

Recomandarea pe baza de medicamente asociate va ofera, in mod automat, o lista cu optiuni de asociere la vanzare: pentru anumite categorii de medicamente puteti asocia suplimente, in baza unor caracteristici si actiuni complementare, in scopul oferirii celor mai eficiente tratamente pacientilor dumneavoastra.

Utilizand modulul Recomandare pe baza de medicamente asociate puteti vizualiza si asocia produse prin simpla selectare a medicamentului din lista de recomandari. Schemele de tratament pot fi preluate din BizPharma sau pur si simplu create de farmacistul sef.

Listele de recomandari pot include mai multe produse sau unul singur, personalizarile acestora fiind posibile oricand, in functie de criteriile considerate importante in farmacie.

Mai multe detalii aici


2. FISA PACIENT
Scopul principal al modulului Fisa Pacient consta in dezvoltarea unei relatii durabile si profitabile cu pacientii, prin calitatea serviciilor acordate si transformarea oricarei interactiuni cu acestia intr-o experienta productiva.

Personalizati interactiunea cu pacientii prin accesul la profilul acestora oferit de modulul Fisa Pacient:

 • recomandati remedii in functie de profilul si de istoricul pacientilor
 • identificati tipul de loialitate al pacientilor verificand frecventa vizitelor
 • optimizati timpul petrecut in interactiunea cu fiecare pacient

Mai multe detalii aici


3. FIDELIZARE PACIENTI

Prin implementarea modulului BizPharma Fidelizare Pacienti, puteti crea un Program de Fidelizare prin care memorati in baza de date toate detaliile de achizitie ale pacientilor inregistrati. Puteti asocia sau nu carduri de fidelitate, dar cresterea vanzarilor si media valorii pe bon generate de pacientii farmaciei devin o realitate certa.

Cum se creste ponderea vanzarilor generate de pacientii loiali

 • puteti implementa o gama variata de promotii: de discount valoric si procentual, de discount sub forma de puncte de fidelizare medic sau pacient
 • puteti identifica comportamentul de cumparare al pacientilor
 • puteti creste numarul de pacienti prin intermediul medicilor prescriptori din zona, prin distribuirea de fluturasi promotionali

Cum se creste media valorii pe bon la pacientii loiali

 • prin SMS puteti informa pacientii despre promotii dedicate
 • puteti particulariza discount-urile si promotiile in functie de tipologia pacientului si comportamentul de cumparare al acestuia

Mai multe detalii aici


4. INVENTAR RAPID

BizPharma Inventar Rapid va ofera posibilitatea de a realiza inventarul oricand, fara sa inchideti farmacia.
Inventarul se realizeaza intr-un mod dinamic, pe sectiuni sau la intervale cu frecventa mai mare, in asa fel incat activitatea de vanzare sa nu fie afectata, iar managementul stocurilor sa fie eficientizat la maxim.

Blocarea vanzarii sau inchiderea farmaciei nu mai sunt necesare!
Puteti face inventar in orice luna a anului!

Mai multe detalii aici


5. PROFIT PLUS

Utilizand modulul Profit Plus puteti sa recompensati angajatii cu stimulente financiare si sa cresteti performantele acestora.

Sistemul de bonusare variabil corelat cu recomandarea asociata si alternativa Profit Plus va permite sa:

 • scurtati perioada de evaluare a personalului (utilizand macheta automata)
 • reduceti cheltuielie prin eliminarea pierderilor generate de produse expirate sau suprastoc si prin plata dar si motivarea angajatilor in functie de performante
 • cresteti veniturile prin ridicarea marjei si a rulajului produselor vandute
 • mentineti personalul motivat si performant prin urmarirea obiectivelor impuse

Mai multe detalii aici

Comanda Module BizPharma de Black Friday

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Veti fi contactat telefonic pentru validarea comenzii.