Dragi Clienti,

Luna august este pentru Setrio o luna aniversara – implinim frumoasa varsta de 11 ani!

Deoarece acesti ani sunt mandria noastra, nu doar prin timpul petrecut in scopul dezvoltarii serviciilor Setrio, cat si prin orele nenumarate dedicate crearii si optimizarii de softuri customizate pentru nevoile afacerilor dumneavoastra, clientii nostri, vrem sa celebram aceasta aniversare cat mai frumos si tematic.

Astfel, in incheierea sezonului de vacante, la finalul unei veri calduroase, va oferim un bonus premium de relaxare – un weekend de 5 stele la Marea Neagra!


Detalii privind premiul aniversar

Va prelungim vacanta cu un weekend pentru 2 persoane la Marea Neagra, intr-un hotel de 5 stele – Lighthouse Golf & Spa Resort, situat in apropierea unei localitati cu rezonante speciale pentru romani, Balcic.

Weekend-ul include cazare 2 nopti, all inclusive, in perioada 11-13 septembrie. Perioada va putea fi schimbata, la solicitarea castigatorului. Premiul nu include costuri asociate pentru transport sau pentru insotitori (alti adulti sau copii).

Pachetul contine urmatoarele servicii cu acces gratuit:

  • 1 umbrela si 2 sezlonguri pentru plaja + transport gratuit pana la plaja
  • Acces la centrul spa: sauna cu aburi si uscata, baie turceasca, sauna finlandeza, cabina infrarosu, jacuzzi, zona de relaxare
  • Acces la piscina interioara si piscina exterioara
  • Utilizare centru fitness
  • Utilizare spatii de joaca pentru copii: interior si exterior
  • Parcare pazita
  • Wi-Fi in zonele publice ale hotelului


Reguli de participare

Orice utilizator al aplicatiilor Setrio se poate inscrie la concurs.

Clientii Setrio care doresc sa participe sunt rugati sa trimita pe adresa comunicare@setrio.ro un enunt cu acea caracteristica pe care o apreciaza cel mai mult la Setrio Soft sau sa completeze formularul de participare de la finalul acestui mesaj.

Fiecare client va putea participa individual cu oricat de multe inscrieri doreste, cu conditia ca aprecierile pentru Setrio Soft sa fie diferite in fiecare inregistrare.

Pentru a fi validata, fiecare participare trebuie sa cuprinda urmatoarele detalii:
apreciere Setrio: Apreciez cel mai mult la Setrio …
nume si prenume participant
numar telefon
adresa email
reprezint CMI / SRL

Perioada concursului: 17-30 august 2015.

Data extragerii castigatorului – 31 august 2015.

Castigatorul va fi comunicat pe paginile Facebook ale companiei (Setrio Soft, BizMedica, BizPharma), prin newsletter/BizNews si va fi informat personal prin email si telefon.

Regulamentul de concurs va sta la dispozitie aici.

Pentru lamuriri suplimentare va asteptam oricand, de luni pana vineri in intervalul 10:00 – 18:00, la adresa de e-mail comunicare@setrio.ro.

Succes la castigarea weekendului de 5 stele! :)

Echipa Setrio Soft
Impreuna mereu!

Formular de participare concurs aniversar Setrio – Weekend de 5 stele

Campurile marcate cu * sunt obligatorii