Stimati clienti,

Ministerul Sanatatii a publicat pe 8 mai 2015 o varianta preliminara a modificarilor de preturi maximale aduse asupra medicamentelor Generice si Inovative.

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, am realizat o analiza a modificarilor de pret fata de listele in vigoare, introducand la finalul tabelelor 3 coloane marcate cu rosu si exemplificate in imaginea de mai jos, dupa cum urmeaza:

1. Pret amanunt cu TVA 01.01.2015 – afiseaza pretul de vanzare cu TVA din lista in vigoare (lista de preturi valabila de la 1 ianuarie 2015)
2. Diferenta in RON – afiseaza diferenta dintre pretul de vanzare cu TVA din lista in vigoare si pretul estimat exprimat in RON
3. Diferenta procentuala – afiseaza diferenta procentuala dintre pretul de vanzare cu TVA din lista in vigoare si pretul estimat

diferentepretmaximale

Descarcati de aici lista medicamentelor Generice
Descarcati de aici lista medicamentelor Inovative

Important!
Fisierele sunt deja filtrate pe modificarile de preturi (scaderile si majorarile), pentru a le afisa doar pe acestea.

In conformitate cu prevederile Ordinului nr. 384/31.03.2015, preturile maximale in vigoare raman valabile pana la aparitia noului catalog national al preturilor insa nu mai tarziu de 90 zile de la data publicarii Ordinului in Monitorul Oficial – 31.03.2015 (deci, nu mai tarziu de 30 iunie 2015).

Precizam ca in momentul publicarii listei oficiale de preturi vom lansa un update intermediar in aplicatia BizPharma.

Pentru a vizualiza lista de preturi in vigoare click aici.

Cu stima,
Echipa Setrio Soft
Impreuna mereu!