Dragi Clienti,

Pentru a putea beneficia de functionalitatile aplicatiei BizPharma la cele mai ridicate cote, puteti evalua rapid, in maxim 30 de secunde, performantele hardware ale sistemului pe care aceasta este instalata.

Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati meniul Ajutor – Evaluare performanta hardware si sa apasati butonul Start. Echipamentele hardware ale calculatorului dumneavoastra (procesor, memorie, sistem de operare) vor fi rapid verificate, iar rezultatul final va fi afisat in doar cateva secunde.

accesatievaluarehwbizpharma

Urmare evaluarii tehnice, veti sti daca este sau nu necesar sa aduceti imbunatatiri componentelor care ajuta aplicatia BizPharma sa functioneze in parametri optimi.

Va prezentam mai jos cele 3 situatii posibile de interpretare ale performantelor hardware:

  1. Toate componentele sunt evaluate pozitiv – sistemul dumneavoastra corespunde cerintelor recomandate pentru rularea aplicatiilor Setrio Soft.
  2. Una sau doua componente sunt evaluate negativ – sistemul dumneavoastra corespunde cerintelor recomandate pentru rularea aplicatiilor Setrio Soft. Totusi, va sugeram sa optimizati sau sa schimbati componentele evaluate negativ.
  3. Cel putin 3 componente sunt evaluate negativ – sistemul dumneavoastra nu corespunde cerintelor recomandate pentru rularea aplicatiilor Setrio Soft. Va rugam sa optimizati sau sa schimbati componentele evaluate negativ.

cazuribizPharma

Pentru o foarte buna optimizare a sistemului hardware, va rugam sa consultati oferta hardware customizata pentru clientii Setrio aici.

Echipa Setrio Soft
Impreuna mereu!