Aplicatiile Setrio (BizMedica, BizPharma, BizDepozit) sunt compatibile cu Windows 10. Totusi, urmare unor sesizari interne, dar si externe primite de la colegi si clienti, am constatat ca unele periferice (semnaturi digitale, cititoare de card, imprimante etc.) genereaza erori de compatibilitate ce pot duce la situatii blocante in activitatea dumneavoastra.

Deoarece diversitatea de instrumente si aplicatii cu care lucrati si cu care interactioneaza aplicatiile Setrio este foarte mare, va recomandam sa instalati Windows 10 dupa o perioada de 2-3 luni, timp in care ne vom asigura ca interfatarea cu toate aceste periferice devine functionala 100%.

In cazul in care ati instalat Windows 10 si constatati erori de interactiune intre aplicatia utilizata si alte instrumente software pe care le utilizati, va asteptam cu informatii pentru a va sprijini in rezolvarea acestora. Ne puteti contacta oricand prin consultantul dumneavoastra dedicat de Servicii IT, pe adresa de email ajutor@setrio.ro sau cu apel in Call Center 0374.211.000.

Echipa Setrio Soft
Impreuna mereu!