Stimate Client,

Aducem in atentia dumneavoastra informatii de interes privind modul in care putem creste semnificativ calitatea operationala a configuratiilor hardware din farmacia dumneavoastra.

CONTEXTUL ACTUAL

Pentru inceput, ce este foarte important de retinut este faptul ca:
Microsoft nu mai ofera suport pentru Windows XP, incepand cu aprilie 2014.
In paralel, nici producatorii de periferice IT nu mai dezvolta si nu mai produc optimizari driverelor (softurilor) necesare utilizarii perifericelor: imprimante, cititoare de card, semnaturi digitale, cititoare de coduri de bare.

Lipsa suportului Microsoft pentru sistemul de operare Windows XP si renuntarea producatorilor de periferice in a dezvolta drivere compatibile cu XP conduc la un proces greoi de solutionare a eventualelor probleme tehnice aparute pe sistemele cu Windows XP.

Incompatiblitatea Windows XP cu noile dispozitive poate genera chiar si probleme in fluxul de lucru cu cititorul de carduri, semnatura digitala si infrastructura de interfatare cu serverele CNAS (CEAS, DES, SIPE). In ultima perioada, numarul perifericelor din infrastructura cabinetelor si farmaciilor a crescut: semnatura digitala, imprimante, cititor de carduri, cititor coduri de bare 2D. La fel au crescut si cerintele CNAS de conectare la mai multe servere: SIUI, SIPE, CEAS, DES, RENV. Aceste periferice si conexiuni sunt administrate atat de sistemul de operare, cat si de componentele de baza ale PC-urilor / notebook-urilor utilizate: procesor, memorie RAM, mediu de stocare (HDD sau SSD.

RECOMANDARILE NOASTRE

Din aceste considerente, pentru un flux de lucru optim in farmacia dumneavoastra, va recomandam utilizarea sistemelor de operare Windows 7 sau Windows 8 si configuratii hardware (PC sau notebook) cu procesoare Intel i5 sau Intel i7, avand cel putin 8GB RAM si unitati de stocare de tip SSD pentru statiile de lucru care stocheaza baze de date.

Va propunem sa solicitati o vizita gratuita reprezentantului de zona Setrio Soft in vederea inventarierii sistemului informatic. In acest fel, veti obtine recomandarea acestuia si veti sti exact daca este sau nu necesar sa schimbati sistemul de operare sau PC-ul / notebook-ul din dotare.

Un ultim aspect pe care dorim sa vi-l prezentam este oferta Setrio Soft pentru sisteme cu Windows 7 inclus, procesoare i5 si i7, 8GB memorie RAM si unitate de stocare de tip SSD, pe care o gasiti aici.

Sistemele sunt in intregime configurate de producatori precum DELL, LENOVO sau Fujitsu (BRAND), de tip Business Professional, ale caror performante intrec asteptarile.

Ulterior achizitiei sistemelor din oferta Setrio Soft beneficiati gratuit de:

  • Instalare si configurare Windows (utilizatori, conexiune internet / retea etc.)
  • Reinstalare aplicatie Setrio si mutarea bazei de date de pe sistemul vechi pe cel nou
  • Instalarea semnaturii digitale
  • Instalarea cititorului de coduri de bare 2D
  • Instalarea imprimantelor

Va asteptam cu intrebari si comenzi, oricand doriti la numarul de telefon 0740 225 225 si pe adresa de email comenzi@setrio.ro.

Echipa Setrio Soft
Impreuna mereu!