Dragi Clienti,

Deoarece in ultima perioada am primit mai multe semnalari privind situatii in care cititoarele ACR83 nu functioneaza corect si genereaza probleme in semnarea serviciilor medicale, va informam ca am realizat nenumarate testari ale acestora, in cateva configuratii (cu diferite semnaturi electronice, in diferite momente ale semnarii actului medical), in scopul identificarii sursei erorilor.

Analiza acestor situatii ne permite sa concluzionam ca acest model de cititor – ACR83 este mai slab calitativ in raport cu perifericele cu care este interconectat, chiar daca reprezentantii producatorului ne-au dat asigurari ca acest dispozitiv este perfect functional. Una dintre situatiile generatoare de eroare, mai des intalnita, este cea in care utilizatorii de cititoare ACR83 au semnaturi electronice prin certificate de tip Oberthur. Cu toate acestea, erorile nu se repeta constant, fapt ce ne determina sa nu avem claritate deplina in identificarea cauzei problemelor.

Ca si alternativa, iata ce va recomandam in cazul in care aveti un cititor ACR83:

  • Daca modelul ACR83 s-a defectat, va rugam sa ne anuntati de urgenta la adresa comenzi@setrio.ro si il vom inlocui imediat cu alt cititor de acelasi tip, ACR83, in mod gratuit.
    Va reamintim ca aceste cititoare au fost oferite gratuit in cadrul abonamentului de upgrade, urmare primirii de la producator si furnizor a garantiei de conformitate, fiind asigurati la vremea aceea ca modelul ACR este cea mai fiabila solutie.
  • Daca doriti schimbarea cititorului cu un alt model, Omnikey 3821, puteti achizitiona de la Setrio Soft acest model in oferta speciala, cu 205 lei cu TVA inclus. Cititorul ACR83 il puteti pastra de back-up pentru situatii in care este necesara schimbarea (temporara) a cititorului nou achizitionat sau daca doriti sau aveti nevoie pur si simplu de un cititor in plus.

Precizam ca oferta pentru cititoarele Omnikey3821 este valabila pana in luna decembrie 2015, in limita stocului disponibil.

Pentru comenzi ne puteti scrie pe adresa comenzi@setrio.ro sau puteti contacta Reprezentantul de Zona.

Departament Achizitii Setrio Soft