Succesul unei organizatii depinde de metoda si rapiditatea cu care raspunde la conditiile pietei in schimbare. 

Solutia ofera organizatiilor un atu prin imaginea de ansamblu a bazei de date, permitandu-le sa ia decizii mai bune, intr-un ritm mai alert. Fiecare angajat cu rol de decizie poate avea o astfel de imagine de ansamblu si poate dispune de un set de linii directoare pentru a actiona, repere bazate pe o definitie clara a celor mai importanti indicatori de performanta.
Cu alte cuvinte, solutia imbunatateste rezultatele afacerii oferind un suport mult mai bun luarii deciziilor in ceea ce priveste activitatea intregii organizatii.
Aceasta siguranta este data de nivelul calitativ al informatiilor primite, acestea fiind complete, clare, concise. Astfel, suportul decizional poate beneficia de un avantaj competitiv pe piata si poate sprijini considerabil indeplinirea obiectivelor de dezvoltare ale afaceri

BizPharma BI furnizeaza companiilor, capabilitati de folosire mult mai buna a datelor prin obtinerea de informatii critice cu rezultat direct. Implementarea solutiei BI poate afecta in mod direct profitul unei firme prin cresterea vanzarilor, reducerea costurilor sau prin imbunatatirea relatiilor cu clientii si furnizorii. Practic, procesul implica o rafinare a datelor: extragerea lor din baze de date cu continut mare si transformarea acestora in informatii folositoare pentru obtinerea de raspunsuri variate la nivel executiv.

Practic, BizPharma BI este o solutie de raportare destinata persoanelor cu rol decizional, care le permite sa realizeze rapoarte particulare de tip pivot intr-un mediu online, folosind datele operationale stocate in serverul central.

Exemple de rapoarte: vanzari pe o anumita regiune, vanzari pe un anumit produs, vanzari pe un anumit trimestru sau rata de retur a produselor din diverse motive, analiza comportamentului clientilor pe baza unor informatii de preferinta specifica unui anumit context predefinit.

Se pot implementa doua modalitati de vizualizare a informatiilor din seturile de date predefinite, asfel:

webpharma  cub - filtre

  • client WEBPharma  (solutie online)

Implementarea unei solutii online prezinta urmatoarele avantaje:

– implementare imediata
– costuri reduse de implementare
– interfata web usor de utilizat, asemanatoare Excel (nu necesita personal specializat)
– accesibilitate date din orice colt al lumii
– platforma intuitiva si usor de utilizat, intregrata in solutia WebPharma

 

  • client EXCEL

Utilizand clientul Excel beneficiati suplimentar de multiple functionalitati oferite de aceasta aplicatie. Solutia implica o serie de costuri de implementare dupa cum urmeaza:

– alocarea statiilor client unui domeniu
– achizitionarea de licente Excel (2007-2013)
– instruirea personalului in utilizarea rapoartelor pivot

Excel - cuburi